Strapon

Strapon, poznat i kao strap on, je seksualni proizvod koji se koristi za penetraciju tijekom seksualnih aktivnosti. Ovaj proizvod se sastoji od remena koji se nosi oko struka ili bedara i ima pričvršćenu umjetnu penisu. Strapon se koristi za penetraciju muškarca ili žene i može biti koristan za sve seksualne orijentacije i identitete.

Postoji nekoliko različitih vrsta strapona, uključujući one s umjetnim penisom od gume ili silikona, različitih veličina i oblika. Straponi mogu biti prilagođeni za različite seksualne aktivnosti i preferencije, uključujući analni seks, vaginalni seks, oralni seks ili igre uloga.

Kako koristiti strapon i što on može donijeti vašem seksualnom životu

Korištenje strapona može imati brojne prednosti, uključujući povećanje senzualnosti i intimnosti u seksualnom odnosu, uvođenje novih oblika seksualne stimulacije, i pružanje osjećaja moći i kontrolu. Straponi također mogu biti korisni za parove koji se bore s problemima poput erektilne disfunkcije ili vaginizma.

Međutim, važno je zapamtiti da se strapon ne bi trebao koristiti bez pristanka svih sudionika i da bi trebao biti korišten uz odgovarajuću količinu lubrikanta kako bi se izbjegle ozljede i nelagoda.

Kakvi straponi postoje i kako odabrati pravi

Postoji niz različitih stilova i veličina strapona, pa je važno provjeriti upute za upotrebu i odabrati odgovarajući proizvod koji će zadovoljiti vaše potrebe. Korištenje strapona zahtijeva komunikaciju i sporazumijevanje između partnera kako bi se osigurala sigurnost, udobnost i užitak.

Ukratko, strapon je seksualni proizvod koji se koristi za penetraciju tijekom seksualnih aktivnosti i sastoji se od remena s umjetnom penisom. Straponi su korisni za različite seksualne orijentacije i identitete, pružajući novu razinu intimnosti i senzualnosti. Važno je koristiti odgovarajuću količinu lubrikanta i komunicirati s partnerom kako bi se osigurala sigurnost i užitak.