Double / dupli dildo

Dupli dildo, poznat i kao double dildo, je seksualna igračka koja je dizajnirana za istovremenu stimulaciju dvije osobe. To je duguljasta igračka koja ima dva kraja i može se koristiti za penetraciju vaginalno i analno ili za vaginalnu stimulaciju dviju osoba istovremeno.

Ovaj proizvod dolazi u različitim veličinama i oblicima te se može koristiti kako bi se postigao različiti intenziteti stimulacije. Neki dupli dildoi imaju zakrivljene krajeve za lakše pronalaženje i stimulaciju G-točke, dok drugi imaju više uzoraka kako bi se pojačala stimulacija.

Kako odabrati oblik i materijal dvostrukog dilda?

Pri odabiru duplog dilda važno je uzeti u obzir veličinu i oblik igračke, kao i materijal iz kojeg je izrađena. Veličina igračke je posebno važna jer treba biti dovoljno velika da bi pružila ugodnu stimulaciju obama partnerima. Oblik igračke također može utjecati na to koliko je lako koristiti i stimulirati oba partnera.

Materijal od kojeg je napravljen dupli dildo također igra važnu ulogu u korištenju ove igračke. Najčešći materijali su silikon, guma i lateks, no bitno je odabrati materijal koji je siguran i udoban za obje osobe.

Može li dvostruki dildo poboljšati seksualni odnos?

Prije i nakon upotrebe, dupli dildo treba temeljito očistiti kako bi se izbjeglo širenje bakterija. To se može učiniti sapunom i toplom vodom ili posebnim sredstvima za čišćenje igračaka. Dupli dildo može biti odličan način za parove da istovremeno dožive stimulaciju i povećaju zadovoljstvo u krevetu. To može biti izazovno i zabavno iskustvo za obje osobe, a može pomoći i u jačanju veze. Važno je pritom koristiti puno lubrikanta, uzeti u obzir veličinu i oblik igračke te birati materijal koji je siguran za korištenje.