Analni dildo

Analni dildo je seksualno pomagalo koje se koristi za penetraciju anusa. To je igračka za odrasle koja dolazi u različitim veličinama, oblicima i materijalima, a koristi se za stimulaciju prostate kod muškaraca i osjetljivih živčanih završetaka kod žena.

Kako odabrati analni dildo

Prije odabira analnog dilda, važno je uzeti u obzir veličinu i oblik, kao i materijal iz kojeg je izrađen. Veličina igračke je posebno važna jer analna stimulacija može biti osjetljiva i bolna ako se koristi prevelika ili pregruba igračka. Oblik također može igrati važnu ulogu u osiguravanju ugodnog iskustva, s nekim analnim dildima dizajniranim s zakrivljenim vrhom za lakšu stimulaciju prostate.

Kako pravilno koristiti analni dildo?

Materijal od kojeg je napravljen analni dildo je također važan jer neki materijali mogu biti iritirajući za osjetljivu kožu anusa. Silikon, staklo i metal su materijali koji su obično sigurni za korištenje, dok bi se analni dildi od gume i plastike trebali izbjegavati.

Korištenje lubrikanta na bazi vode je ključno za osiguravanje ugodnog iskustva kada se koristi analni dildo. Lubrikant će pomoći u olakšavanju ulaska igračke, smanjiti trenje i minimizirati rizik od iritacije ili oštećenja anusa.

Prije i nakon upotrebe, važno je temeljito očistiti analni dildo kako bi se izbjeglo širenje bakterija. To se može učiniti sapunom i toplom vodom ili posebnim sredstvima za čišćenje igračaka. Također je važno da se analni dildo ne koristi vaginalno nakon korištenja u anusu kako bi se izbjeglo širenje bakterija.